Skogsbærdrøm…
Har du lyst å spise kake til alle måltider, så kan du det med denne…
Raw kake er ikke så vanskelig som man tror, og når man har funnet er bunn som man liker, så kan du bare eksperimentere med fyllet. Jeg liker raw kaker, selvsagt fordi de er gode, men også fordi de er lette å lage. Det eneste du trenger er en god foodprosessor.
KAKEBUNN:
3 dl havregryn
2 dl valnøtter
22 små og saftige dadler uten stein
1/2 ts salt
1/2 ts vaniljepulver
1 dl tørket bokhvete
Slik gjør du:
Kjør alle ingrediensene, unntatt bokhvete, til en grov deig i en foodprosessor. Klem ut deigen i en kakeform, sammen med bokhveten.
SKOGSBÆRKREM:
10 del skogsbær (eller andre bær)
3 dl bløtlagte cashewnøtter
5 små og saftige dadler uten stein
3 ss lønnesirup eller fibersirup
1 dl kokosolje
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene til kremen i en blender, og kjør til en jevn og fin konsistens. Bruker du fryste bør, må de tine først. Fordel kremen over bunnen, og pynt med friske bær eller annet. La kaken stå i kjøleskapet en stund, så den får satt seg.
God helg og god pinse!!!
0 kommentarer