MENTAL TRENING

Bachelor i psykologi

MOTIVASJON.
Motivasjon kan deles opp i to ord + k; motiv og aksjon. Det er viktig for de fleste å sette seg et spesifikt mål med treningen, slik at man finner et motiv som fører til at en gjennomfører en aksjon. Har man ikke en mening med treningen eller et feil grunnlag for en livsstilsendring, kan det være vanskelig å komme ordentlig i gang, og holde det gående.

Når man skal gjøre en livsstilsendring er det viktig at den mentale biten er med, og både coaching og mental trening er et veldig godt supplement til trening og kostholdsendringer.

BLI DEN BESTE UTGAVEN AV DEG SELV…
I coaching fokuserer jeg på personlighetstyper, vellykket atferdsmønstre, tankemønstre og selvbevissthet.
Personligheten omfatter alle mer varige egenskaper hos personen, slike som behov, temperament, evner, vaner, holdninger, verdier, interesser, selvoppfatning og typisk væremåte. På bakgrunn av en kartlegging av kundens personlighet, får jeg dannet et utgangspunkt for videre arbeid innenfor det kunden ønsker hjelp med.

Mental trening dreier seg om de teknikkene du bruker for å bli sterkere mentalt, for å bli den «beste utgaven av deg selv»
Alt etter hva du ønsker å oppnå og hvilke områder du må jobbe med, kan jeg hjelpe deg med: målsetning, visualisering, indre dialog, mental tilstedeværelse, refokusering, rollebevisthet, prestasjon og konstruktiv evaluering.

Priser:
Generell konsultasjon (55 min.): kr: 800,-
3 måneders oppfølgning online: 399,- kr/mnd

Jeg skreddersyr pakker og tilbud etter behov og ønske

For pris, informasjon og/eller bestilling: post@dittmal.no eller 
SMS «MENTAL TRENING» og navn, til 4728 5349, så kontakter jeg deg.