KOSTHOLD

Bachelor i ernæringsfysiologi

Nøkkelen til suksess er et regelmessig, balansert og VANLIG kosthold, basert på en sunn og anbefalt fordeling av næringsstoffene. Man skal ha energi i hverdagen og like maten man spiser!

Alle vet vi hva som er sunt, og bra for oss! Problemet er å få det til i en hektisk hverdag…

Mange dietter er basert på konsepter om å kutte ned eller helt ut de ulike næringsemner. Disse slankekurene kommer ofte til kort av ulike grunner. Ofte får man lite energi. Noen ganger kan det hende man ikke klarer å leve kun på noen få typer matvarer eller å drikke shaker hele tiden. I tillegg pleier kiloene å rase på når man slutter med kuren og går tilbake til sitt vanlige kosthold og vaner.

Jeg kan hjelpe deg på ulike måter, alt ettersom hvordan det passer deg, ditt behov og dine ønsker.

Jeg har best erfaring, og resultater, med å » gjøre», og ikke bare snakke. Ofte starter jeg med en generell kostholdskonsultasjon, der jeg får en innsikt i din bakgrunn og dine ønsker med kostholdsveiledningen. Deretter legger vi en plan, som vi jobber med over 3 måneder. Hver uke vil du da få en til to oppgaver der du skal fokusere på ulike områder, og du vil bli bedt om å sende meg bilder, oppgaver og en rapport. Til slutt sitter igjen med et optimalt kosthold, som kan fungere for deg.

Ved analysering av kostholdet og kostholdsplan, vil du i starten få en veiledning hvordan en fører en aktivitetsregistrering og kostholdsdagbok, slik at jeg danner meg en bakgrunn for å analysere nåværende kosthold. Ut i fra dette, din målsetning og preferanser, justerer jeg kostholdet og du får en ny og enkel kostholdsplan. Noen trenger ekstra oppfølgning i forhold til dette, og det er også en mulighet.

Er du usikker på hva som kan passe deg, så finner vi en løsning sammen. Det er også muligheter for å justere etter behov, underveis.

PRISER:

1. gang konsultasjon (55 min) kr: 800,-
2. gangs konsultasjon (55 min) kr: 550,-
3 måneders online oppfølgning kr: 599,- kr/mnd
Analyse av kostholdet kr: 1500,-
Spesialtilpasset kostplan fra kr: 950,-

Jeg skreddersyr gjerne et pakketilbud ut ifra ditt behov.

For mer informasjon og/eller bestilling: post@dittmal.no eller
SMS «kosthold» og navn, til 4728 5349, så kontakter jeg deg.