PT GRUPPER

Alle gruppetimene varier ettersom de tilrettelegges de deltakerne som har meldt seg på den aktuelle timen. Derfor er beskrivelsen under veiledende.

Alle skal kunne delta på alle timene, så langt det ikke er en sykdom, skade eller annet som gir en ekstra utfordring. Ta gjerne kontakt med meg for en prat.

Ønsker du å trene mot et mål, oppnå raskere resultater og legge ned litt ekstra innsats, sjekk ut avsnittet om #teamdittmal, nederst på siden.

STYRKETRENING 1 og 2

Funksjonell styrketrening for hele kroppen, der fokuset er på riktig teknikk og øvelser som involverer flere muskler på en gang, slik at man får en effektiv økt. Vi gjør hovedsakelig kroppsøvelser, men bruker også enkle verktøy.
Styrke 1 er en time med fokus på grunnstyrke og teknikk, mens styrke 2 er en time for viderekommende, som er tøffere og mer avansert

Lillehammer, Strandpromenaden:
mandag (styrke 2 – vinterhalvåret) kl. 18.30 og onsdager kl. 18.30.

Gausdal, Follebu: mandag kl. 20.00 – 21.00

BOOTCAMP

Bootcamptimene varierer litt etter årstid, og ønske og forutsetninger til deltakerne.


Vi bruker gjerne sandsekker og kettelbells i økter, som både styrker kroppen og gir god puls.

Lillehammer, Strandpromenaden: onsdager kl. 17.30 – 18.30

Gausdal, Follebu: onsdag kl. 20.00 – 21.00

LØPEKURS

I løpet av kurset vil vi være igjennom løpeteknikk, som forsterker løpesteget/løpsøkonomi og minimerer skaderisikoen hvordan legge opp løpeturer i forhold til ønsker og mål, og forskjellige nivåer, mobilitet og uttøying i forhold til løping, styrkeøvelser som virker skadeforebyggende og styrker løpesteget.

Kurset settes opp 2 ganger i året, vår og høst. Ta kontakt for mer informasjon.

MOBILITET&BEVEGELIGHET TRENING

Enkelt forklart er mobilitet og bevegelighet din evne til å ta ut fullt bevegelsesutslag over en eller flere ledd. Det er mye vi ikke vet om bevegelighet, eller hva mangelen på den kan være. Det kan være muskulært, nevrologiske eller mentale årsaker eller at vi helt enkelt har strukturer i skjelettet som forhindrer fullt bevegelsesutslag. Yoga er kanskje den mest kjente formen for bevegelighetstrening, og jeg bruker en del kjente øvelser derifra, i tillegg til mange andre. Jeg jobber også med bevisstgjøring i forhold til kroppen, og pust, i disse timene.

Mobilitet begrenses av alder, leddets utforming, ligamenter, myofascielt vev og dine dagligdagse bevegelser og gjøremål. Den største faktoren på dårlig mobilitet er de dagligdagse bevegelsene dine. Desto mindre man beveger seg, desto mindre mobil blir man. Selv om man er 20 år, så kan stillesittende arbeid og lite fysisk aktivitet gjøre at man føler seg betraktelig eldre grunnet den dårlige mobiliteten.

Mobilitetstrening gir økt velvære, øker og vedlikeholder bevegeligheten, kan gi økt prestasjoner i andre treningsformer, bedrer kroppsholdningen, og forebygger skader og feilbelastninger.

Dette er en fint time å kombinere med den etter, på mandager.

Lillehammer, Strandpromenaden: mandager kl. 17.30 – 18.30

BUNGEE TRENING

Styrketrening kombinert med bungeestrikk. R.O.P.E.S. Bungee-Training er et enkelt, funksjonelt og morsomt, norsk treningskonsept, som jeg er sertifisert instruktør og ambassadør for.  I bungeetimen jobber man parvis i intervaller, og får dere en komplett treningsøkt som utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke – der hele kroppen – og hodet – blir involvert!

Bungeestrikk blir brukt på mandagstimen kl. 18.30 – 19.30 
– i sommerhalvåret (så lenge det er bart)

SENIOR TRENING

Uansett hvor gammel du er og om du ikke har trent tidligere, vil trening som senior redusere og forebygge aldersrelaterte fysiske og psykiske forandringer. Menn og kvinner kan, uansett alder, forbedre både kondisjon, styrke, bevegelighet, koordinasjon og balanse.

Selv om man også har trent mye tidligere, så bør man trene litt annerledes når man blir eldre. Og man har kanskje nye utfordringer å ta hensyn til. Det er dette jeg tar tak i og fokuserer på- eksplosiv styrke, koordinasjon og balanse er viktig, i tillegg til grunnstyrke til hverdagslige gjøre mål og ikke minst utholdenhet.

Lillehammer, Strandpromenaden: ta kontakt

GRAVID&BARSEL TRENING

Enten du er gravid eller nettopp har blitt mamma, er det viktig å starte med det viktigste, og det er bekkenet. Vi fokuser også på tyngeforflytningen som kroppen er igjennom i graviditeten, og ikke minst hvordan man skal holde kroppen etter at magen er borte. Noen trenger lengre tid på dette enn andre, og her får alle individuell oppfølging, råd og tips til øvelser, som også kan gjøres hjemme.
Når «grunnmuren» er på plass, kan vi fortsette med å bygge videre og ta for oss generell styrketrening for hele kroppen, og lett utholdenhetstrening. Da er vi også innom temaer som riktig løfteteknikk, ammestilling og feilbelastning for skulder, opptrening av mage, bekkenstabilitet og balanse.

Lillehammer, Strandpromenaden: ta kontakt

Gausdal, Follebu: ta kontakt

PRISER:

Abonnement:

1 timer per uke: 499,- kr / mnd
2 timer per uke: 799,- kr / mnd

Det er begrenset antall plasser på timene, ettersom jeg skal ha muligheten til å kunne følge opp hver enkelt. Det er mulig å melde seg på flere timer.

Ta kontakt for påmelding eller om du ønsker mer informasjon.
E-post: post@dittmal.no
TLF/SMS: 4728 5349

KOMPLETTE OPPLEGG:
#teamdittmål

Vi trener og deltar på ulike konkurranser, bl.a. hinderløp og andre løpekonkurranser – samt har sosiale happenings og aktiviteter.

Ved å trene mot et mål, blir fokuset og progresjonen i treningen helt annerledes, og resultatene kommer fortere. Dessuten er det gøy å jobbe sammen mot noe.

Fokus er mestring og konkurranse med seg selv!!!
Vi trener godt gjennom et år, slik at alle er forberedt og kan klare dette. Er det noen som ønsker å sette mål om et godt resultat, er det også mulighet for dette.

Vil du være med på et «teamdittmål, så gjelder følgende:
1. Du må trene med meg to ganger i uka. Da enten 1 til 1 eller i en av PT gruppetimene.
2. Du blir medlem i en egen facebookgruppe, der jeg legger ut fokusområder, treningsprogram, treningsplaner, kostholdsråd og selvfølgelig er tilgjengelig for råd og tips. I tillegg kan en kommunisere med de andre medlemmene, støtte hverandre og finne treningspartnere.
3. Egen «teamdittmål trening, bare for deltakere (litt avhengig av hvor og når løpet blir):
Eks. deltakelse mai/juni:
– Høsten/vinteren 1-2 trening i måneden
– Våren: 2 -4 treninger i måneden
(Sommeren: her vil vi avtale felles- og egentrening rundt ferie og frem til ny sesong/evt. løp på høsten)
4. Individuell oppfølgning angående hva DU trenger å trene på i forhold til det du skal delta på.

Du vil få lagt alt tilrette for en bra prestasjon, men det krever også dedikasjon og egen innsats, men vi er en gruppe og ett/flere lag, så vi støtter, heier og «backer» hverandre opp.

Vi reiser og bor sammen, og har et sosialt opplegg rundt hele løpet, uansett hvor det blir. Alle utgifter i forbindelse med løpet og reisen dekkes av deltakerne selv. Enkelte løp og arrangement anbefaler at man har ulykkesforsikring.