REFERANSER

TINA H. D. OLSEN
Kunde: PT 1 til 1, PT gruppe og ernæringsveiledning

Jeg møtte Janne for snart 2 år siden. Bakgrunnen for å ta kontakt med PT var fordi jeg trengte å lære å trene riktig. Jeg var usikker, og lite motivert, men noe måtte gjøres.

Allerede i første timen med Janne forsto jeg at hun hadde fokus på meg, og finne den rette treningsmåten til meg. Etter svangerskap med bekkenproblemer har jeg gått lenge med smerter i hoften. Få styrken tilbake i ene hoften, sånn at den andre ikke ble overbelastet, ble fokuset i førsteomgang. Etter kort tid ble smertene borte.
Jeg har siden trent ukentlig med Janne, og for hver time har jeg lært noe nytt. Det viktigste Janne har lært meg er at trening er gøy! Jeg har aldri før følt at trening er noe jeg trenger, det er noe jeg må gjøre.

Treningen med Janne er variert, og hun er utrolig flink til å tilpasse øvelsene til akkurat meg. 1-1 timene med Janne er tøffe, og når jeg tror at jeg ikke har mer å gi, så er hun der til å pushe meg enda litt lenger! Jeg har lært at jeg alltid klarer en til og en til.

Jeg har også vært med på hennes bungeestrikk PT gruppetimer, noe som for meg var utrolig gøy! Tenk at trening kunne være en lek. Hun er alltid oppmuntrende, og passer på at teknikken er riktig.

Jeg har også hatt mye problemer med magen, så jeg gikk gjennom kostholdet mitt med Janne. Hun rådet meg til å prøve LavFODMAP, noe jeg hadde hørt om, men aldri prøvd, selv om jeg har prøvd mye annet for å få bukt på mageproblemene. Etter få dager med LavFODMAP kjente jeg allerede en forskjell. Magesmertene var ikke like ille. Nå har jeg holdt meg til denne måten å spise på en stund, og det er en helt ny verden! Tidligere har jeg unngått å spise i frykt av å få vondt, nå kan jeg kose meg med riktig maten!

Jeg vil anbefale Janne på mitt sterkeste. Hun har lært meg at trening er gøy, hun har lært meg å trene riktig for meg. Hun har lært meg hvordan jeg skal få trening inn i en hektisk hverdag med små barn, min sønn syns det er kjempe gøy å være med meg å trene! Jeg har lært å spise rett mat, og nok mat. Hun har også vært en veldig god samtalepartner. Noen dager er motivasjonen til å trene lav, og humøret deretter, men det har fort endret seg når jeg har hatt time med Janne. Da har vi brukt tid under oppvarming til å snakke litt, og det er mange gode råd jeg har tatt med meg fra henne.

Ring meg gjerne om du lurer på noe, tlf: 95 10 82 93

EIRIN
Kunde: PT 1 til 1 (graviditet og barsel)

Hver gang jeg har trengt litt ekstra hjelp til trening i svangerskapet, til å komme i gang å trene, eller bygge opp litt ekstra styrke etter fødsel har PT Janne vært til veldig god hjelp. Positiv, fleksibel og fokusert har hun veiledet meg gjennom treningstimer spesialdesignet til meg. Hos Janne blir man både godt ivaretatt og pushet til å gi maks! Anbefales på det varmeste.

ERLAND
Kunde: PT 1 til 1, PT gruppe

Etter at jeg har prøvd å trene på mange treningssentre gjennom årene, fant jeg ut at det å trene på mine vilkår er

bedre. Derfor tok jeg kontakt med Janne for å se om det å trene med PT kunne være noe for meg. Jeg var derfor litt skeptisk før første time, men etter å ha pratet med Janne i 10 minutter følte jeg at hun forstod nøyaktig hva mine utfordringer og behov var. Hun skreddersydde et treningsprogram og kom med kostholds tips som var basert på mine mål om å bli strammere og komme tilbake i form.

Det hadde vært lenge siden jeg hadde vært i regelmessig trening, og jeg så for meg at jeg kom til å gi opp etter noen uker. Men Janne tilpasset øvelsene til mitt nivå slik at jeg fortsatt fikk mestringsfølelse, og pushet meg til å yte mer enn jeg selv trodde var mulig. Janne gjorde treningen gøy med varierte øvelser og en tydelig plan for hvordan jeg kunne sette stadig nye personlige mål. Selv om det til tider har vært fryktelig tungt har jeg gledet meg til hver eneste time, mye takket være Janne sitt fantastiske humør som gjør at timene flyr av gårde. Hun er alltid godt forberedt til timene og bruker tid på å bli kjent med hver enkelt kunde slik at treningen blir skreddersydd. Janne er veldig kunnskapsrik innen både trening og ernæring, og forklarer detaljert underveis slik at man blir godt rustet til å trene på egenhånd.
Jeg ser frem til å få nye øvelser, og til å se hvor mye jeg kan mestre, som jeg ikke trodde jeg kunne.

JANE
Kunde: Barsel gruppe, PT gruppe, X-run

Jeg kom i kontakt med Janne da hun ledet barselstrening i gruppe i Follebu. Dette var en veldig fin måte å komme i gang med trening etter svangerskap og fødsel.

Etter endt permisjon ønsket jeg og forsette å trene med Janne. Ble da med på gruppetime styrke og etterhvert også gruppetime utholdenhet.

Janne er flink til å motivere slik at man klarer å presse seg «det lille ekstra». Hun tilrettelegger dersom man av ulike grunner ikke kan/klarer å utføre en øvelse. Hun finner da alternative øvelser. Av Janne får du også råd og tips om hva du burde jobbe mer med, og om du ønsker det får du satt opp treningsprogram som er tilrettelagt for den enkelte.
Med tre barn som skal følges opp er det ikke alltid man rekker trening. Gruppetrening på kveldstid passer meg perfekt, da jeg har klippekort, og dermed kun betaler for de kveldene jeg rekker å være med. Vi trener ute året rundt. Så i tillegg til å få trent får man også kommet seg ut i frisk luft. Treningene er veldig variert, slik at man ikke blir lei. Janne finner stadig på nye måter å utfordre oss på. Vi trener med strikk, bungeestrikk, sandsekker, flasker som vekter osv. Jeg trodde aldri jeg skulle like å trene, men Janne har lokket frem treningsgleden i meg!

Anbefaler Janne på det varmeste til alle som vil komme i gang med trening, og også de som er i gang men vil prøve noe nytt. Med Janne er ingen treningstime kjedelig, og du vil garantert kjenne det dagen etterpå..!

LINDA
Kunde: PT gruppe, PT duo, x-run

Jeg hørte om Janne gjennom en venninne som anbefalte henne, og gruppetimene hennes. Jeg var kjempe skeptisk, siden formen mildt sagt var begredelig etter to tette svangerskap. Men man kommer ingen vei uten å ta det første skrittet, så jeg sendte en melding og lurte på om det var mulig å prøve seg. Noe det selvfølgelig var muligheter for.

Så en kald januarkveld i 2016 møtte jeg opp til min første trening. Det var så hardt, men samtidig deilig å være i gang. Janne er kjempe flink til å plukke ut øvelser som man har behov for, og veilede underveis slik at man får mest mulig utbytte av de ulike øvelsene. Noe som igjen fører til at man merker rask fremgang, noe som er bra siden utgangspunktet mitt var såpass dårlig som det var. I begynnelsen var det utelukkende styrketrening vi holdt på med. Det var i en gruppe sammen med 3-5 andre, og vi trente sammen en kveld i uka. Etter hvert økte vi på med en økt til der hovedfokuset var utholdenhet.

Dette er altså 2,5 år siden, og vi har hatt mange timer sammen etter dette. Treningene er variert, alt fra vanlig styrketrening til bungee strikk, sandsekker og hinderløp.  Jeg har vært med på gruppetimer, duotimer og en til en timer. Det er geit å kunne variere, men veldig sosialt og trivelig å trene sammen i liten gruppe. Det er også motiverende å ha felles mål med de man trener sammen med. I tillegg til treningen er Janne også flink til å komme med råd bla. angående kosthold. Hun poster ofte små tips og motivasjonsråd på Facebooksiden sin

Jeg storkoser meg, og synes det er topp å trene sammen med Janne.

VIBEKE
Kunde: Ditt Mål 3M, PT gruppe

Jeg har alltid vært aktiv, og trent mye i «alle» år f.o..m videregående skole. Trening har vært en del av meg gjennom alle faser i livet. Så begynte det å avta noe med trening pga at jeg prioriterte jobb i mye av den tiden jeg ikke hadde sammen med familien. Det har vært perioder med av-og-på trening de siste ca 8 årene. På et tidspunkt så fikk jeg «livet midt i tryne» for å si det sånn og det stoppet helt opp, med alt. Etter å ha sittet på rompa noen uker og tenkt, så fant jeg ut at det er ingen andre enn meg selv som kan gjøre noe med situasjonen og jeg begynte å sjekke tilbud på nett, og vips så dukket «Ditt Mål 3M» opp. Ettersom jeg har familie så gjorde jeg en liten avsjekk med dem om dette var mulig å prioritere som et fast opplegg, og det var det selvfølgelig og jeg var påmeldt. Fytti rakkern det var tungt de første gangene! Men samtidig veldig godt å føle at man «var i gang». Gruppa som jeg har trent sammen med har vært en helt fantastisk og dedikert gjeng, og det har betydd mye. Det er viktig at man er dedikert, prioriterer opplegget, forplikter seg til gruppa og ikke minst holder ut.

For min del var også runden i starten med kosthold viktig og jeg er veldig stolt over å kunne si at jeg har et mye mer avslappet og normalt forhold til mat og antall måltid ila en dag nå enn jeg hadde tidligere.

Vi ble utfordret på å sette oss mål da vi startet opp. Jeg satte meg et hovedmål om deltagelse på sykkebirken 2017. Jeg hadde også noen delmål ifht løping. Løpt har jeg aldri gjort eller vært glad i. Jeg hadde også et mål ifht vektnedgang, som jeg syns var veldig viktig da jeg startet. Men tror det eller ei så har vekt blitt helt underordnet. Jeg har gått ned i vekt, men det viktigste ble klærne jeg kom inn i, beltehakket jeg fikk justert men aller viktigst lengden jeg greide å løpe og farten jeg greide å sykle i. Så i tillegg til å gjennomføre sykkelbirken så har jeg syklet et annet ritt, og løpt mitt aller første «ordentlige» løp på 8 km.

Å trene med PT Janne har gitt meg det avgjørende sparket bak for å komme meg gjennom en tøff og utfordrende tid. PT Janne greier å kombinerer tøff med omsorg på en veldig god møte og som gjør at det er progresjon hele veien. Det er lettere å backe ut når man trener alene eller i en altfor stor gruppe hvor man bare blir en av mange.

Det er ikke tvil om at jeg ville gjort det samme igjen. Det var verdt hver eneste krone.

WENCHE
Kunde: Ditt Mål 3 M, PT gruppe

Trening i gruppe med PT i gruppe, er det noe for meg tenkte jeg i januar. Jeg var vel innom alle fordommer jeg kunne før jeg tok mot til meg å spørre litt mer om det. For med dårlig form og flere kg for mye så tenkte jeg at jeg nok ikke passet inn i en slik gruppe, der alle andre var mye sprekere enn meg selv.
Fra første henvendelse til Janne fikk jeg raskt forståelse av at dette var absolutt noe for meg, hun var egentlig ikke interessert i høre på meg når jeg begynte å tvile på om jeg passet inn i en slik gruppe 😂Så rett hun hadde og feil jeg hadde…. PT-Janne var akkurat det jeg behøvde for å komme i bedre form på alle mulige måter. Hun rettet på teknikker, veiledet og pushet deg fram. Kom med gode råd både mental, om kosthold og trening. Alltid seriøs med et glimt i øye, slik at du forsto at du faktisk bare kunne spørre om det du lurte på.
I dag trener jeg fortsatt med Janne, er i bedre form enn jeg kan huske jeg har vært i tidligere. Jeg er sterkere både i kropp og hode. Og det var mitt hovedmål, jeg har fortsatt noen kg igjen jeg ønsker å bli kvitt, men jeg har lært å skynde meg langsomt. For først og fremst har jeg lært at med riktig trening og variert og sunt kosthold kommer det andre målet (mindre kg) litt etter litt av seg selv.
Jeg vil anbefale alle å trene med Janne!!😊👍

BIRGIT
Kunde: PT Gruppe, X-run

Jeg har trent hver uke med Janne i 2,5 år nå, og det er fordi jeg liker å ha faste treningsavtaler. På den måten får jeg trent jevnlig og mer effektivt, og det er vanskelig å sluntre unna når man har faste avtaler med en fast gjeng. Mange ganger har jeg slept meg ut døra men når man møter de andre får man jo gjort det man skal. Man får virkelig kjørt seg på treningene, det er aldri kjedelig(bare veldig hardt), det er variert trening, det er sjelden det helt samme programmet hver gang. Janne viser øvelsene og korrigerer så teknikken blir riktig. Kan absolutt anbefale trening med Janne for deg som er motivert for å komme igang, og vil ha et fast opplegg. Janne er seriøs og profesjonell i jobben sin

KARI
Kunde: Ditt Mål 3M

Jeg vil absolutt anbefale «Ditt Mål 3M» videre til andre. I en alder av snart 40 år har jeg aldri vært i bedre form enn jeg er etter disse 3 månedene. Gruppetimene er veldig harde men likevel morsomme. Man blir pushet framover av de andre i gruppen samt den dyktige og motiverende PT Janne.  Både kondisjon og styrken har forbedret seg kraftig. Det er mye fokus på kjernemusklatur, noe som jeg tror det er fort gjort å glemme hvor viktig er i det daglige.  Man får også et bra styrkeprogram som man kan tilpasse til egne mål.

Jeg har blitt mer bevisst på å sette meg mål – både kortsiktige og langsiktige – for eget treningsarbeid. Jeg har tidligere vært en periodetrener – (2 måneder med trening, 6 måneder uten osv). Ved å sette meg konkrete mål framover vet jeg at det vil være lettere å fortsette med treningen også etter at «Ditt Mål 3M» er slutt.

*Ditt Mål 3M var tidligere MudoFit, fra da jeg jobbet på Mudo. Ditt Mål 3M er ett komplett opplegg, der vi fokuserer på livstilsendring, og tar for oss trening (felles og egentrening), kosthold og mental styrketrening, i 3 måneder. Ny runde til hæsten 2019.