BEDRIFT

Vil du ha mer ut av bedriften din? Tjene mer? Engasjerte ansatte? Et tydelig mål? Bedre resultater? Mindre stress? Hjelp til å få ut potensialet? Ansette riktig person eller bygge et team?

Alle bedrifter, og ledere, er forskjellige, men alle ønsker vi å lykkes! Derfor er det enkelte faktorer som bør være på plass.
Jeg skreddersyr opplegg til hver enkelt bedrift, utifra en samtale om hva bedriften har behov for.

Temaer jeg jobber med, og som ofte går igjen er:

 • Styrkebasert ledelse 
 • Utvikle tro og selvtillit 
 • Definere roller 
 • Håndtere press og stress 
 • Mestre endringer optimalt 
 • Beslutningstaking 
 • Sterkere vilje- og mental styrke 
 • Definere visjon, verdier og mål 
 • Forbedre teamwork og spille hverandre gode 
 • Forbygge sykdom, belastning og skader 
 • Være en sparringspartner ved konflikthåndtering 

Jeg jobber tverrfaglig med min alsidige bakgrunn, der hovedfokuset ligger på psykologi med retninger som arbeids- og organisasjonspsykologi, personlighetspsykologi og sosial psykologi.
Jeg trekker også inn fysisk trening og kosthold – fordi kropp og hodet henger sammen!

Her er et eksempelt på hva vi har jobbet med hos Lillehammer Hud og Velvære:

«Å BLI BEST»

I ett år nå har jeg jobbet med Lillehammer Hud og Velvære, og vi har på ett år økt omsetningen med 50 %. Det innebærer at de er på topp 5 i Norge innenfor hovedproduktlinjene de selger. Det til tross for at de kjemper mot mye større aktører.

De ansatte er mer engasjerte, fordi de vet hva bedriften forventer av dem og hva de skal gjøre. De vet hva som er bedriftens verdier, og kan identifisere seg med dem. Vi har jobbet med å spille hverandre gode innad i teamet slikt at hver enkelt og de tilsammen kan jobbe optimalt.

De jobber hele tiden med selvutvikling og målsetning, slik at hverdagen også skal være stimulerende for dem selv. Og de er i stor grad med på å bestemme sin egen hverdag og retning.

Vi har jobbet med salg, selvtillitt og hvorfor vi skal selge, slik at hver enkelt kan nå sitt mål, få goder og ikke minst mer fornøyde kunder.

I tillegg har de fått en mer tydelig leder, som har bedre oversikt og struktur, som tar tak og ikke minst deligerer riktig, slik at også hun kan bruke mer tid på det hun synes er inspirerende. Vi har sett på styrkene til hver enkelt ansatt, slik at hun kan bruke kunnskapen til å optimalisere teamet, slik at de jobber best, og det er best for bedriften.

Isabell har jobbet hardere enn de fleste- for nettopp å gå foran som et godt eksempel slik en leder på gulvet bør. Hun gjør det de ansatte gjør, og mer. Samtidig som hun har blitt pushet ut av komfortsonen ved flere anledninger, for å utfordres seg, og vokse som person og leder.

Det har vært harde timer, frustrerende oppgaver og vanskelige samtaler, men det har også gitt oss latter, lærdom, fellesskap, aksept og mye morro. Jeg gleder meg til fortsettelsen 🙂

Kontakt meg for en samtale: post@dittmal.no eller 4728 5349

Referanse:
Lillehammer Hud og Velvære
Eier/Daglig leder: Isabell Renate Ødegården
TLF: 488 92 004 / 926 16 752