OM MEG

CV  
Bachelor i Psykologi ved Høgskolen i Lillehammer, avsluttet 2013
Sertifiserte Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trener (AFPT), avsluttet 2014
Bachelor i Ernæringsfysiologi ved Bjørknes Høyskole, avsluttet 2016
Diplomert Massør ved Akademiet for Personlig Trener (AFPT), påbygging. Avsluttet 2019

Erfaring:
– Jobbet som personlig trener, kostholdsveileder og coach, ved ulike gym siden høsten 2014
– Jobbet som ernæringsekspert siden 2016
– Eier og driver Ditt Mål siden 2014
– Eier og driver Pame Treningsreiser siden 2016
– Jobbet som massør siden 2019

OM MEG; Janne Rossebø
Jeg startet tidlig ett aktivt liv, med blant annet svømming og fotball, der sistnevnte forble sporten i mange år. På videregående tok skolen over, men i studietiden meldte jeg meg inn på treningssenter for første gang. Det var her jeg fikk øynene opp for styrketrening.

Styrketreningen ble en stor del av hverdagen og interessen har bare økt siden. Etter mange år i utlandet, der jeg i tillegg fikk drevet mye med svømming, dykking og windsurfing, bestemte jeg meg for å ta utdanning innen trening.
Mitt første steg var en bachelor i psykologi, med en spesiell interesser for idrettspsykologi, motivasjon og coaching. Jeg tok så utdannelsen som Personlig Trener hos Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Og til slutt avsluttet jeg årene på skolebenken med en bachelor i ernæringsfysiologi våren 2016. Med en utdannelse på disse tre komplekse feltene, mener jeg å ha en enestående bakgrunn for å kunne jobbe innenfor faget og hjelpe mine kunder på best mulig måte.

Jeg eier og driver Ditt Mål og PAME treningsreiser, der jeg jobber som personlig trener, ernæringsveileder og mental styrke/prestasjonscoach, i tillegg til å tilby online pakker. Jeg har bred erfaring med kunder fra 20-72 år, og trener både kvinner og menn. Jeg jobber mye med rehabilitering og trening i forhold til diverse problemstillinger, som f.eks. fibromyalgi, leddgikt og andre leddlidelser, skader i ankel, kne og skuldre, nakkespenninger og migrene m.m. I tillegg har jeg jobbet en del med opptrening etter graviditet og fødsel. Jeg synes både utholdenhetstrening, spesielt i form av løping, svømming, intervaller og styrke, er gøy og bruker dette mye i mine PT grupper. Ellers er teknikk i styrketrening med vekter noe jeg er god på, og styrketrening med egen kroppsvekt og evt. enkle hjelpemidler, noe jeg brenner for. 

Løping er en lidenskap som bare har vokst de siste årene, og våren 2020 var jeg så heldig å bli utplukket til å bli medlem av ASICS Frontrunner Norge- noe jeg finner veldig inspirerende. Jeg ønsker også at andre skal få øyene opp for løping, og arrangerer derfor løpekurs hver vår og høst, der jeg lærer bort blant annet løpsrelatert styrke, skadeforebygging, teknikk og hvordan trene for å få mest ut av treningen (for deg!)

Høsten 2019 tok jeg påbygning hos AFPT som diplomert massø, fordi jeg ønsket å kunne ta steget enda lengre og hjelpe mine treningskunder på en kjapp, bedre, og mer helhetlig måte. Jeg jobber som massør på Lillehammer Hud og Velvære, og gleder meg stor over å kunne hjelpe alle som ønsker til en bedre hverdag, med mindre vondter og plager. Her hjelper jeg også til med å se sammenhenger i hverdagen, med stress og muskelspenninger, og gir råd og tips om aktivitet og spesifikke øvelser.  

Med min brede erfaring og glødende interesse innenfor trening er jeg godt kvalifisert til å hjelpe deg med det meste innen fysisk og psykisk helse, uansett om det skulle være å komme i gang, vektreduksjon, bli sunnere, vektøkning, spille mer på lag med kroppen, selvutvikling, muskelvekst, få en bedre hverdag eller mer prestasjonsrettet trening.

Å trene ute er bra for både kropp og sjel, og noe jeg anbefaler alle å prøve. Jeg trener hovedsakelig ute selv, og har treningstimer ute, uansett årstid. Men jeg kan også komme hjem til deg og ha en økt med deg der- så enklere kan det ikke bli!

Vennligst ta kontakt for ytterligere informasjon eller for å bestille tjenester

Fyll ut skjemaet med din henvendelse, så tar jeg kontakt så fort som mulig.

* indikerer at feltet er obligatorisk å fylle ut