«MÅ DU VÆRE REN FOR Å DUSJE?»

Publisert av Janne Rossebø den

Du må altså ikke være ren for å dusje, på samme måte som du ikke må være trent for å ha personlig trener eller bli med på treningstur! 😉

Stress, tidsklemma, sosiale medier og feil/lite kunnskap er noen av de faktorene som påvirker vår lyst, kapasitet og evne til å prioritere trening.

Mange rapporterer om at det hadde vært enklere dersom man hadde noen som man måtte stå til ansvar for, og som fortalte hva man burde gjøre, for å få mest mulig igjen for investert tid.

Det stilles ingen spørsmål ved at man benytter en rådgiver i banken når det gjelder investeringer, eller at man går på skole for å lære et emne av noen som kan det bedre enn deg. På samme måte burde det også være naturlig å bruke en personlig trener som er ekspert på sitt felt – trening. Trening er nemlig en vitenskap der forskere og fysiologer hele tiden undersøker hvordan man kan oppnå best mulig resultater.

På mine treninger, og treningsturer, har det ingenting å si hva slags treningsbakgrunn du har. Selv om du ikke har trent så mye fra før, ikke trent med PT eller ikke har så mye forkunnskaper kan du fint delta. Det samme gjelder om du har trent mye fra før. Kanskje vi kan gi en ny innfallsvinkel på økter/øvelser, vise nye varianter, hjelpe til med teknikk – som er vanskelig å få sjekket når du trener alene og lignende. På mine treninger og turer er det plass til alle, uansett alder og treningsbakgrunn!

Før trening sender jeg ut et skjema der jeg ber om forskjellige opplysninger bl.a. angående din helse og treningsbakgrunn. Dette gjør jeg for at vi kan bli kjent med deg og danne meg et bilde av DEG.

Jeg, som er personlig trener, jobber med individene i gruppen, og vurderer og justerer hele tiden øvelser, økter og intensitet i forhold til hver enkelt, og gruppen.

Det eneste jeg forventar av deg som er at du er åpen for tilbakemelding,og at du gjør ditt beste. Min jobb er å få deg til å yte maksimalt innenfor dine forutsetninger. Jeg ønsker en åpen dialog med deg, for å kunne tilrettelegge og gi deg den beste oppfølgningen.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *