Ernæringsrådgivning

Nøkkelen til suksess er et regelmessig og balansert kosthold, basert på en sunn og anbefalt fordeling av næringsstoffene. Man skal ha energi i hverdagen og like maten man spiser!

Mange dietter er basert på konsepter om å kutte ned eller helt ut de ulike næringsemner. Disse slankekurene kommer ofte til kort av ulike grunner. Ofte får man lite energi. Noen ganger kan det hende man ikke klarer å leve kun på noen få typer matvarer eller å drikke shaker hele tiden. I tillegg pleier kiloene å rase på når man slutter med kuren og går tilbake til sitt vanlige kosthold og vaner.

Du vil i starten få en veiledning hvordan en fører en aktivitetsregistrering og kostholdsdagbok, slik at jeg danner meg en bakgrunn for å analysere nåværende kosthold. Ut i fra dette, din målsetning og preferanser, justerer jeg kostholdet og du får en ny, enkel kostholdsplan. Noen trenger ekstra oppfølgning i forhold til dette, og det er også en mulighet.

Fordi jeg er under videre utdanning innenfor ernæring, tilbyr jeg veldig gunstige priser på kostholdsveiledning i forhold til en som er ferdig utdannet. Dette vil derfor også være et begrenset tilbud fra meg til min bachelor er ferdig.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og se prislisten for de ulike tilbudene.