PAME treningsreiser

Når du skal på ferie, ser du etter en avslappende ferie på stranda med god mat, eller en aktiv ferie med trening? Eller du av typen som ønsker i pose og sekk? Da kan vi tilby deg en uke på magiske Kreta hvor du kan kombinere avslapping og trening!

Jeg (Janne) elsker Kreta, både folkene og maten og hele øya, etter å ha bodd der i 8,5 år. Da den greske krisen kom i 2010, begynte jeg å tenke at jeg måtte «bli noe» og hadde så lyst å starte mitt eget- på Kreta. Jeg søkte meg derfor hjemmover i den tro at ved endt utdanning, skulle jeg tilbake til Rethymno. Men så traff jeg min mann, og etter to barn, katt, hun, to bachelor grader og personlig trener sertifikat, blir jeg boende i Norge. Så hva er nest best? Jo, selvsagt å kunne dra utnytte av all min nyervervede kunnskap OG min kjennskap til Kreta, språket, kulturen og historien, og arrangere treningsreise med «nogot attåt». Etter så å blitt kjent med Marte, og introdusert ideen, tok jeg henne med til Kreta. Hun falt pladask for konseptet og vi bestemte oss for å arrangere årlige treningsturer til Rethymno.
Og i oktober 2017 dro vi ned med de første kundene våre, og turen ble akkurat så bra som vi håpet på.

Programmet for uken vil bli tilpasset etter deltagernes behov – uansett treningsbakgrunn. Vi legger opp til at treningen skal være morsom og variert, du får treningsveiledning underveis og vi er tilgjengelige for spørsmål.  Vi legger opp til trening to ganger daglig, med tid til både avslapning, sol, bading og sightseeing mellom øktene. Midtveis i uka blir det en treningsfri dag, hvor du selv står fritt til å velge mellom øyas mange forskjellige aktiviteter. Både nord- og sørkysten tilbyr lange sandstrender hvor du kan slappe av i sola med en god bok, eller svømme med fiskene i det krystallklare vannet. Eller kanskje du er mer interessert i en vandretur i Europas lengste ravine; den magiske Smariaravinen, eller ønsker å spasere gatelangs i Rethymnos koselige gater. Vi hjelper deg med å finne det som passer akkurat deg! I tillegg byr øya på uendelig varianter av god mat og drikke.

Hvorfor velge oss når det er et mangfold av selskaper som tilbyr treningsturer med kjente coacher og trenere?

Vi tilbyr deg en tur hvor vi er mer enn kun din trener. Vi tilbyr en tur hvor vi personlig følger deg opp gjennom hele uken. Vi er tilgjengelige for både spørsmål knyttet til trening, utflukter på øya, hvor du får tak i den beste lunsjen eller middagen, samt en kaffe i poolbaren på hotellet etter treningsøkten.
Vi er også med på middager og utflukter. Med oss får du mer enn en treningsreise, du får en sosial ferie, unik mulighet til å bli kjent med Rethymno og øya, historie og kultur, og å lære masse om trening, både generelt og hva som er viktig for akkurat deg.

Sjekk gjerne ut vår facebook side: @pametreningsreiser