Helt rått…

Publisert av Janne Rossebø den

Dere som enda ikke har smakt deilige raw food kaker, dere har virkelig gått glipp av noe! De krever ingen steking, bare en foodprosessor og en passende form.

Jordbær og solbær (eller andre bær) – så sommerlig og deilig! Denne kaken er både pen og se på, og enkel å lage. Imponer gjestene med lite innsats. Lag denne til enhver anledning.

RAW KAKEBUNN
til ca 20 cm form
2 dl havregryn
2 dl mandler
12 små, friske dadler (u/stein)
1/2 ts salt
1 ts ekte vaniljepulver
1 ss fibersirup (el. agarve/lønnesirup)
1 dl bokhvete

How to: Kjør alt i foodprosessoren, utenom bokhvete. Kjør det til massen blir seig. Bland deretter bokhveten i deigen, og trykk ut i formen. Sett i kjøleskapet.

RAW JORDBÆRKREM
ca. 8 dl jordbær
3 dl bløtlagte cashewsnøtter (usaltet)
1 dl kokosolje
2 ss fibersirup (el. agarve/lønnesirup)
2 ss sitronsaft
5 små, frisk dadler (u/stein)
en klype salt

How to: Kjør alt i foodprosessor til en jevn og fin masse. Hell over bunnen, og sett i kjøleskapet en god stund, før du har over neste krem.

RAW SOLBÆRFYLL
ca. 4 dl solbær
1 dl bløtlagt cashewsnøtter (usaltet)
2 ss fibersirup (el. agarve/lønnesirup)
1 dl kokosolje

How to: Kjør alt i foodprosessor til en jevn og fin masse. Hell over bunnen og jordbærkremen.
Kaken bør stå en god stund i kjøleskapet før servering. Så kremene får «satt seg». Da er det også mye lettere å ta den ut av formen og ikke minst skjære fine stykker.





Kategorier: Kosthold

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *