Sunnere påskegodt…

Publisert av Janne Rossebø den

Påsken er ofte forbundet med påskeegg, godis, appelsiner, lam, tur og mye kos.

Her får du tre protein og næringsrike oppskrifter uten sukker, som kan erstatte godisen, men også være gode som litt kjapp energi på (ski) turen.

Det har mange av de samme ingrediensene i seg, er enkle og raske og lage.

Prøv selv da vel? OG GOD PÅSKE!!!

CHOCOLATE CHIPS COOKIES:
Bland sammen:
45 gr kokosmel
45 gr mandelmel
20 gr Sukrin Gold
2 ss kakao
6-8 ss vann eller kokosmelk – ta i litt om gangen for å sjekke konsistensen.

Ha i biter av 50 gr sukkerfri sjokolade. Jeg foretrekker mørk sjokolade. Trill kuler, og trykk de flate.

SNICKERSBAR ELLER BITER:
70 gr fibersirup
170 gr peanøttsmør
20 gr havremel (kjør havregryn i en foodprosessor)
en klype salt
50 gr sukkerfri sjokolade

Gjør slik: Varm opp fibersirup og peanøttsmør, og ta det til side. Ha i havremel og en klype salt.
Fordel i en form dekket med bakepapir, og sett kaldt.
Smelt så sjokoladen, og hell over.
Pynt med hakkede nøtter. Og ønsker du en litt «saltere» smak, så kan du stø litt grovhakket havsalt på.

COOKIE DOUG KULER:
Bland sammen:
60 gr peanøttsmør
10 gr kokosmel
10 gr mandelmel
30 gr fibersirup
en klype salt

Ha i biter av 20 gr sukkerfri sjokolade, og trill til kuler.
Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet.

Kategorier: Kosthold

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *