Vafler med det lille ekstra

Publisert av Janne Rossebø den

I dag var det ønske om vafler til lunsj her hjemme, og det er noe jeg er fan av, ettersom de har mer næring enn brødskiver. I dag prøvde jeg meg på vafler med det lille ekstra, altså grønnsaker i. Jeg sa ingenting om hva jeg puttet i, og moste røren godt med stavmikseren, før jeg stekte.

Her er hva jeg hadde i:
En stor potet
En medium gulrot
1/4 squash
2 egg
1 dl havregryn
1 dl fibramel
1/2 dl hvetemel
ca. 3-4 dl melk
1/4 ts salt
1/2 ts bakepulver

En må raspe grønnsakene, og klemme ut mest mulig vann (det er derfor jeg har skrevet ca. mengde melk). Deretter blander jeg alt som en vanlig vaffelrøre (hold igjen litt melk), og ettersom jeg vet at det hadde vært reaksjoner om de små fant noe spesielt i vaflene, kjørte jeg gjennom røren med stavmikseren. Er røren for tykk tilsetter du mer melk.  Så stekes de, og serveres med akkurat det man måtte ønske.

Kategorier: Kosthold

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *