Min drøm…6 måneder til- så skjer det igjen!

Publisert av Janne Rossebø den

For 6 måneder siden oppfylte jeg en av mine store drømmer, og om 6 måneder til gjør jeg det igjen- arrangerer treningsreise til Kreta!

Da den greske krisen kom, og jeg så at jobben min i eiendomsbransjen var utsatt, måtte jeg ta et oppgjør om hva jeg ville i livet…og det var ikke å selve hus. Det var å jobbe med mennesker, og deres fysiske og psykiske helse. Jeg søkte derfor på bachelor i psykologi på alle universiteter og høyskoler i Norge, og kom inn i Lillehammer.

Der begynte min vei på den utdannelsen jeg har, men det er ikke det jeg skal fortelle om nå…Jeg hadde planer om å flytte tilbake til Kreta, da jeg var ferdig, og starte min egen bedrift der. Men slik gikk det ikke, som det ofte ikke gjør med alle store planer vi legger…»livet» kommer i veien. Og for min del var det absolutt noe bra: mann, to barn, enebolig, stasjonsvogn, hund, katt, dobbelgarasje osv.

Min kjærlighet for Kreta, Rethymno, folket, kulturen gjorde at jeg måtte begynne å se på andre muligheter, fordi innimellom er savnet veldig stort. Så hvorfor ikke en kombinasjon av det beste fra to verdener: PAME treningsreiser. Og alt går, og ingenting blir bedre, enn når det noe en virkelig brenner for!

Etter mye forberedelser, og en partner: Marte, så arrangerte vi vår første tur oktober 2017- og om jeg skal si det selv, så var det en «great suksess»! Alt gikk som smurt, vi hadde med oss en fantastisk gruppe treningsglade mennesker og alle arrangement med samarbeidspartnere fungerte akkurat som det skulle.

Vi kom hjem og lanserte ny tur i 2018 og med en gang fikk vi flere påmeldte enn vi hadde med på turen i 2017. Så vi gleder oss stort, og teller ned til 9. oktober 2018, når vi drar på ny tur. Vi har flere nye samarbeidspartnere, enda større planer for treningene og det generelle opplegget.

Så bli med du og! Vi har fremdeles noen plasser ledig…og i morgen har vi tilbud til alle de som bestiller tur: en PT time 1 til 1, som en kan bruke på akkurat det en selv føler en har behov for og/eller lyst til!

Spørsmål og påmelding skjer på mail til: post@dittmal.no. Informasjon finnes på våre facebooksider: @pametreningsreiser, og du kan også lese mer i toppmenyen her på webbloggen (bl.a. referanser fra kundene våre).

 

Kategorier: Generelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *